A BTA Doktor virtuális irodát azért hoztuk létre, hogy elérhető áron, professzionális szolgáltatást nyújtsunk a veszélyes termékek jogszerű  forgalmazásával kapcsolatos feladatok kiszervezésére elsősorban a kkv szektort ipari szereplői számára.

Mi az a virtuális iroda?

Virtuális irodánk mögött egy lelkes szakember hálózat áll, akik nem egy irodában, hanem saját infrastruktúrával távmunkában, saját otthonukban várják a rájuk bízott feladatokat. Virtuális irodánkat megbízva tehát ezzel a hálózattal tud együtt dolgozni. Megbízás után a megrendelő kapcsolatba kerül az egyik ilyen szakemberünkkel, aki koordinálni és/vagy elvégezni fogja a kért feladatot.

Mit kell tudni a szakembereinkről?

Szakértőink több, mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek a kémia biztonság, OSZIR bejelentés, biztonsági adatlap honosítás és a CLP rendeletnek való megfelelés terén. A 2021-től kötelező PCN, méregközponti bejelentéseket a kezdetek óta végzik. A szakértői hálózat tagjai nyelveket beszélő fordítók, és nyelveket beszélő vegyészek hatóságnál és ipariban szerzett tapasztalattal egyaránt.

54

Kiszolgált Partner

2051

Elkészített Biztonsági adatlap

125

Benyújtott PCN bejelentés

EnglishHungary